Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس سازمان حج و زیارت گفت: به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شده که تمام حاجیان ایرانی تا روز ششم محرم از حج سال 96 بازگشته و راهی ایران شوند.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، حمید محمدی با اشاره به جزئیات روند اعزام زائران به حج تمتع سال 96 گفت: 590 کاروان از کشور ایران عازم عربستان خواهند شد که از این تعداد 300 کاروان مدینه قبل خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اقامت زائران در مدینه حدوداً 5 تا 6 شب خواهد بود اما به دلیل تأخیر در پروازها و حجم تردد در فرودگاه مدینه این احتمال وجود دارد که مدت زمان حضور زائران در این شهر طولانی‌تر شود.

رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به محدودیت‌های موجود در فرودگاه‌های کشور عربستان تصریح کرد: حجم تردد زائران در کشور عربستان بسیار زیاد است به همین خاطر این امکان وجود دارد که در تردد زائران با برخی بی‌نظمی‌ها مواجه شویم.

محمدی در پاسخ به این پرسش که زائران ایرانی چه زمانی به کشور ایران بازخواهند گشت اظهار کرد: به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شدهکه تمام زائران ایران تا روز ششم محرم به کشور بازگردند.

وی با بیان اینکه حج سال 96 ویژگی‌های خاصی خواهد داشت اظهار کرد: در شرایطی که حج سال 96 شرایط ویژه‌ای را خواهد داشت در جلسات آموزشی و توجیهی این موضوع به حجاج یادآوری شده و امیدوار هستیم در ایام حج زائران کشورمان با مشکل خاصی مواجه نشوند.

رئیس سازمان حج و زیارت در خصوص آخرین روند معاینات پزشکی حجاج خاطرنشان کرد: وضعیت جسمانی حجاج بررسی شده و تمام پزشکانی که قرار است عازم کشور عربستان شوند پرونده‌های حاجیان ایرانی را در اختیار دارند.

محمدی با اشاره به آخرین اقدامات به منظور تدارک هتل برای حجاج ایرانی گفت: عوامل اجرایی ایران تمام شرایط برای تهیه هتل و همچنین تغذیه زائران ایرانی را در کشور عربستان فراهم کرده و ازا ین بابت با مشکلی مواجه نیستیم.

وی افزود: اولین گروه از عوامل اجرایی کشور روز سوم مردادماه عازم کشور عربستان خواهند شد که مجموعه مدیران هتل‌ها و آشپزخانه‌ها نیز شامل این عوامل می‌شوند.

رئیس سازمان حج و زیارت اصلی‌ترین مشکل زائران ایرانی در ایام حج را تأخیر در پروازها دانست و بیان کرد: این احتمال وجود دارد که به دلیل حجم بالای پروازها و حضور بیش از 1.5 میلیون زائر از کشورهای مختلف در مکه و مدینه زائران ایرانی در پروازهای خود با مشکل تأخیر مواجه شوند.

محمدی در رابطه با روند صدور ویزا برای زائران ایرانی تصریح کرد:با توجه به عدم فعالیت سفارت و کنسول‌گری ایران در کشور عربستان مقرر شد ویزای زائران ایرانی به‌صورت الکترونیک صادر شود و خوشبختانه با این راهکار مشکل صدور ویزا برای زائران از بین رفت.

وی با ارائه آماری از تعداد ویزاهای صادرشده برای زائران ایرانی خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از 22 هزار ویزا برای حجاج ایرانی صادر شده و 50 درصد از عوامل اجرایی حج نیز موفق به دریافت ویزای خود شده‌اند.

رئیس سازمان حج وزیارت در خصوص اقدامات صورت گرفته به‌منظور حضور ده دیپلمات ایرانی در زمان حج در کشور عربستان اظهار کرد: وزیر حج و زیارت کشور عربستان این تعهد را داده که مقدمات حضور 10 دیپلمات ایرانی در ایام حج در کشور عربستان را فراهم کند اما هنوز مقدمات این کار فراهم نشده است.

محمدی تأکید کرد: با توجه به مذاکراتی که هفته گذشته با وزیر حج و زیارت کشور عربستان داشتیم وی قول مساعد داد تا شرایط برای حضور دیپلمات‌های ایرانی در کشور عربستان هرچه سریع‌تر فراهم شود.

وی با بیان اینکه عربستان به تعهدات خود که در متن توافق‌نامه با ایران آمده است پایبند خواهد بود گفت: در شرایطی که با تغییر ولی‌عهد کشور عربستان مواجه بودیم اما مسئولان این کشور به متن توافق‌نامه با ایران پایبند بوده و در این رابطه با مشکلی مواجه نخواهند شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۲۸۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات توافق برای تاسیس شعب دانشگاه‌های ایرانی در عراق

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: «طرح آمایش آموزش عالی را مرحله‌به‌مرحله پیش می‌بریم و سعی می‌کنیم توسعه دانشگاه‌ها بر اساس نیاز باشد.»

به گزارش ایرنا، محمدعلی زلفی‌گل روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طرح آمایش آموزش عالی را مرحله به مرحله پیش می‌بریم و سعی می‌کنیم توسعه بر اساس نیاز باشد به گونه‌ای که هر رسته‌ای که خواست تاسیس شود، پیوست اشتغال داشته باشد.

وی ادامه داد: همچنین تلاش می‌کنیم رشته‌هایی هم که دانشجو کم دارد یا ظرفیت آن‌ها کاهش پیدا کرده، تغییر رویکرد بدهیم یا با برخی از دانشگاه‌ها ادغام کنیم.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری در خصوص همکاری بانک مرکزی برای تخصیص ارز دانشجویی، اضافه کرد: رئیس کل بانک مرکزی در زمینه ارز دانشجویی بسیار با سخاوت عمل می‌کند و برای تسهیل تخصیص ارز دانشجویی پیشنهاداتی را ارائه کرده است.

زلفی گل همچنین با اشاره به تاسیس شعب برون مرزی دانشگاه‌های ایران در کشور عراق، اظهار داشت: دانشگاه‌های بزرگ ما مثل دانشگاه شریف، دانشگاه تهران و بعضی از دانشگاه‌های شهرستانی با دانشگاه‌های عراق توافقاتی داشتند و در حال تاسیس شعبی در این کشور هستیم.

دیگر خبرها

  • چالش های عربستان و آمریکا برای انعقاد پیمان امنیتی
  • جزئیات توافق برای تاسیس شعب دانشگاه‌های ایرانی در عراق
  • بازی اتمی بن‌سلمان/ بازگشت ایران و عربستان به عصر تنش؟
  • درخواست جالب غربی ها ۲روز قبل از زدن اسرائیل | توافق نانوشته‌ ایران و طرفهای غربی درباره غزه | خبر مهم درباره بازگشت روابط دیپلماتیک با این کشور
  • توافق‌نامه همکاری سازمان‌های بسیج اقشار و سازمان بسیج رسانه با بسیج سازندگی امضاء شد
  • اتحاد مثلث علیه منافع ایران/ بررسی تأثیرات توافق امنیتی میان آمریکا و عربستان بر روابط سعودی‌ها با ایران
  • گروسی خواستار تدابیر ملموس ایران برای رفع نگرانی‌ها
  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می‌شود/تمام دریانوردان ایرانی هستند
  • بارزانی: با جدیت تمام، اجرای کامل توافق‌نامه امنیتی با تهران را دنبال خواهیم کرد
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین